• Pagina de Inceput image
  • O mica descriere a Asoiciatie Chinologice Timis image
  • O mica descriere a orasului Timisoara image
  • Competitie image
  • Regulamente image
  • Galerie Foto image
  • Parteneri image
  • Anunturi image
  • Date de contact si localizarea pe harta imagePREVEDERI GENERALE:

Expozitiile se desfasoara cu respectarea regulamentelor F.C.I. si A.Ch.R. Sunt admisi doar cainii ce poseda certificat de origine (pedigree) recunoscut de catre F.C.I.. Cainii importati de catre membrii A.Ch.R. si aflati in proprietatea acestora trebuie sa aiba certificat de origine nostrificat de catre C.O.R. Inscrierile ce nu au atasate documentele necesare in clasele munca sau campioni ( certificat de munca international sau diploma de campion) vor fi inscrisi automat in clasa deschisa fara notificare. O copie a Certificatului de origine si cea a dovezii achitarii taxei de inscriere trebuie sa insoteasca buletinul de inscriere. In cazul in care aplicantul a omis mentionarea clasei de arbitraj sau a facut-o incorrect, inscrierea se va face automat in clasa corespunzatoare. Inscrierile expediate dupa al doilea termen de inscriere nu vor fi acceptate. Completati un buletin de inscriere separat pentru fiecare caine. Inscrierile pot fi trimise on-line, posta, e-mail sau fax (in cazul inscrierilor transmise prin fax, sunati in aceeasi zi, pentru verificarea receptionarii si valabilitatii inscrierii). Va rugam inscrieti un caine doar o singura data, nu dublati sau triplati cererile de inscriere ! Confirmarea primirii inscrierii va fi facuta pe e-mail in 48 de ore de la primirea acesteia. Organizatorul nu este responsabil pentru neprimirea unor inscrieri, chiar daca acestea au fost trimise de pe o adresa de e-mail inregistrata.

Expozantul se angajeaza sa achite taxele de inscriere chiar si in cazul in care nu se prezinta la arbitraj. In caz de suspendare a expozitie din cauze de forta majora taxele de inscriere nu se vor returna si vor fi folosite pentru acoperirea cheltuielior de organizate angajate. Organizatorul are dreptul sa refuze inscrieri fara a fi obligat sa motiveze decizia sa. Organizatorul nu este responsabil de eventualele daune cauzate de caini sau cainelui expozantului. Expozantul este singurul responsabil al daunelor provocate de cainele sau. Expozantii ce au obtinut titlul de BOB pentru cainele lor au obligatia sa participe la competitiile finale in caz contrar pierzand titlul obtinut. Arbitrii sunt obligati sa descalifice toti cainii agresivi. Asmutirea unui caine asupra altuia nu este admisa ! Sunt interzise interventiile asupra cainilor ce afecteaza structura, culoarea sau forma acestora. Double handlingul este interzis. Este interzisa lasarea cainilor ancorati in lesa pe masa de toaletaj cu exceptia perioadei de pregatire pentru expunerea in ring. Vinderea de pui in incinta expozitiei este stric interzisa. Nu se pot face inscrieri in ziua expozitiei. Nu se pot efectua schimbari de clasa in ziua expozitiei.


REGLEMENTARI VETERINARE:
Cainii expozantilor trebuie sa aiba documente valabile ce dovedesc efecuarea vaccinarilor reglemantare.


PROGRAM:
Intrarea cainilor - de la: 7:00
Arbitraje - 10 :00 – 14 :00
Program B.I.S. - de la : 15 :00

CLASE DE ARBITRARE:
Clasa Baby 3-6 luni
Clasa Puppy 6-9 luni
Clasa Junior 9-18 luni
Clasa intermediara 15-24 luni
Clasa Deschisa peste 15 luni
Clasa Munca 15 luni si peste (certificat de munca F.C.I. obligatoriu)
Clasa Campion 15 luni si peste (diploma de campion obligatorie)
Clasa Veteran peste 8 ani


TITLURI SI CERTIFICATE: C.A.C.I.B. • Rez. C.A.C.I.B. • C.A.C.J.(clasa junior) • C.A.C. • Rez. C.A.C. ; • C.A.C.L.(clasa campion) • C.A.C.V.(clasa veteran)
COMPETITII: Best Baby; Best Puppy; Best Junior; Best Veteran; Perechi; Grup de crestere; Junior Handling; Cel mai bun Ciobanesc Romanesc, Best of Breed (B.O.B.); Best of Group (B.O.G.); Best in Show (B.I.S.)